close

MENU

Guide

BACK TO Guide

Vychytávky pro kuchaře

Většina lidí uvítá, když se ve své oblíbené činnosti může dále zdokonalovat.

Pokud příprava jídla patří k vašim koníčkům, pak by vás mohl inspirovat některý z níže uvedených tipů.

  • Jak na křupavější rybu?0

    Vychytávky pro kuchaře

    Rybu před smažením namočte do mléka, případně ji obalte v hladké mouce – bude tak křupavější.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na lépe roztíratelné polevy?11

    Vychytávky pro kuchaře

    Cukrová poleva vám půjde pohodlněji roztírat po „hladině“ dortu nebo jiného moučníku, když do ní přimícháte trochu kypřicího prášku.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na méně mastné vdolky?-22

    Vychytávky pro kuchaře

    Jestli vám vadí u smažených vdolků přílišná mastnota, zkuste je nejprve opéct v troubě na plechu a potom je dosmažte v horkém tuku na pánvi.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na mleté maso?17

    Vychytávky pro kuchaře

    Mleté maso nejlépe spojíte přidáním nastrouhaných syrových brambor.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak ohřívat hranolky?14

    Vychytávky pro kuchaře

    Hranolky a krokety nikdy znovu neohřívejte v tuku, ale v sítu nad párou z hrnce. Zbytečně tak nenasáknou tukem a zároveň budou znovu křupavé.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak skladovat česnek?-14

    Vychytávky pro kuchaře

    Aby vám česnek nevysychal a stroužky nenapadla plíseň, ochráníte jej tak, že paličku rozeberete na stroužky a v suché a čisté sklenici se šroubovacím uzávěrem je uložíte do chladničky.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
ZOBRAZIT DALŠÍ RADY

Our website places cookies on your browser or device as long as you have this function activated in your browser settings. We use these cookies to improve the functionality of this website, analysis and interest-based advertising.

READ MORE CLOSE