Recepty
BACK TO Recepty- Chod
- Příležitost
- Oslava
- Náročnost
- Doba přípravy
- 30 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- sůl
- podle chuti
- loupaná rajčata v plechovce
- 200 g
- zelený pepř
- podle chuti
- konzervované červené fazole
- 250 g
- cizrna
- 250 g
- kmín
- podle chuti
- anglická slanina
- 200 g
- natur bujon bylinkový
- 2 ks
- šalotka
- 100 g
- olivový olej
- 4 lžíce
PŘÍPRAVA RECEPTU
Přes noc namočenou cizrnu uvaříme doměkka. Šalotku nakrájíme na drobné nudličky a opečeme ji ve vyšší pánvi s olivovým olejem dozlatova. Přilijeme oloupaná rajčata, přidáme natur bujón bylinkový, okořeníme římským kmínem, mletým zeleným pepřem a podle chuti dosolíme. 10 minut povaříme. Přidáme uvařenou cizrnu a fazole, promícháme a 3 minuty povaříme. Podle chuti dosolíme. Podáváme s křupavými slaninovými chipsy.