- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 20 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olivový olej
- na smažení
- červená cibule
- 100 g
- tagliatelle
- 400 g
- rajčatové pyré
- 200 ml
- kapary
- 20 g
- ricotta
- 250 g
- rukola
- 80 g
- rajčata
- 200 g
- natur bujin zeleninový
- 2 ks
- červené víno
- 100 ml
PŘÍPRAVA RECEPTU
Tagliattelle uvaříme dle návodu.
Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou červenou cibuli. Přidáme kostičky rajčat, zalijeme pyré a červeným vínem, vložíme bujón, omyté kapary a za občasného míchání vaříme na středním ohni cca 5 minut. Nakonec vmícháme uvařené tagliatelle a část rukoly. Při servírování zdobíme rukolou a noky ze sýra ricootta.