- Chod
- Příležitost
- Oslava
- Náročnost
- Doba přípravy
- 35 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olivový olej
- na smažení
- červená cibule
- 150 g
- mražené houby
- 150 g
- hovězí svíčková
- 400 g
- hladká mouka
- 1 lžíce
- červené víno
- 150 ml
- voda
- 50 ml
- brusinky
- k ozdobení
- natur bujón hovězí
- 1 ks
- koření
- podle chuti
PŘÍPRAVA RECEPTU
Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené šťávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujón a vše promícháme. Poté vložíme zpět maso a provaříme ještě cca 3 minuty. Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.