- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 30 min.
- Počet osob
- 2 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olivový olej
- vepřové kotlety
- 2 plátky
- fazolové lusky
- 100 g
- čerstvě mletý černý pepř
- podle chuti
- brokolice
- 100 g
- voda
- 200 ml
- vitana vývar zeleninový
- 1 ks
- solamyl
- ks
- čerstvý chřest
- 2 ks
PŘÍPRAVA RECEPTU
Vepřové pláty okořeníme pepřem a opečeme na rozehřátém oleji z obou stran cca 4 minuty. Potom zalijeme horkou vodou, ve které jsme rozpustily Zeleninový vývar Vitana. Necháme provařit cca 1 minutu na mírném ohni a zahustíme Solamylem s vodou. V napařovacím hrnci spaříme brokolici, fazolové lusky a chřest cca 3 minuty a podáváme jako přílohu.