- Chod
- Příležitost
- Dětská párty
- Náročnost
- Doba přípravy
- 40 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olej
- 50 ml
- předvařené lasagne
- 250 g
- sůl
- podle chuti
- rajčatový protlak
- 200 g
- voda
- 300 ml
- bazalka
- 1 lžíce
- mleté maso
- 500 g
- crema di funghi
- 2 balení
PŘÍPRAVA RECEPTU
Mleté maso osolte, okořeňte bazalkou a krátce opečte na oleji. Poté přidejte protlak, podlijte vodou a povařte asi 5 minut. Na dno olejem vymaštěné zapékací misky nebo pekáče dejte trochu omáčky Crema di Funghi. Pak vkládejte střídavě plátky lasagní, masovou směs, omáčku Crema di Funghi a zakryjte plátky lasagní. Celý postup opakujte tak, aby poslední vrstvu tvořila omáčka Crema di Funghi. Pečte asi 30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.