close

MENU

Recepty

  • Navigation:
  • Home
  • Recepty
  • Mexické medailonky se sušeným ovocem
BACK TO Recepty

Mexické medailonky se sušeným ovocem

3,0 Hodnotilo: 2502 lidí
Chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Doba přípravy
20 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

sušené švestky
8 ks
sušené meruňky
8 ks
olej
4 lžíce
mandle
8 ks
červené víno
3 lžíce
hovězí svíčková nebo vepřové panenka
8 medailonků
steak chilli & šípek
4 lžíce
máslo
100 g
sůl
špetka
kukuřičné klasy
4 ks
grilovací pálivé koření
2 lžíce
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Švestky a meruňky namočte na půl hodiny do vína. Poté každou švestku naplňte oloupanou mandlí. Do medailonků nejméně 1 cm vysokých udělejte z každé strany nožem otvor, který vyplníte ovocem. Maso okořeňte, potřete olejem a nechejte alespoň 2 hodiny marinovat. Grilujte za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou.



Kukuřičné klasy, které si předem namočte na 2 hodiny do studené vody, posypte Grilovacím pálivým kořením a jednotlivě zabalte do alobalu. Grilujte asi 20 minut, poté alobal odstraňte a nechejte ještě pár minut na grilu dozlatova opražit. Před servírováním kukuřici potřete máslem a posolte.

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
SEND
X CLOSE

Mexické medailonky se sušeným ovocem

X CLOSE