close

MENU

Recepty

BACK TO Recepty

Grilované pivní kotletky

3,0 Hodnotilo: 3074 lidí
Chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Doba přípravy
15 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

vepřové kotlety (mohou být i s kostí)
4 ks
marináda pivní s cibulkou
podle chuti
rožnění
4 lžíce
máslo
100 g
menší nové brambory
600 g
malé žampióny
8 ks
kapie
2 ks
cibule
2 ks
slanina
8 plátků
pečené kuře
2 lžíce

PŘÍPRAVA RECEPTU

Očištěné kotlety okořeňte směsí Rožnění a potřete marinádou. Vložte do mísy a nechejte minimálně 2 hodiny marinovat. Grilujte na rozpáleném grilu za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou.



Neloupané brambory nakrájejte na 0,5 cm silné plátky, kapie na vetší kousky, slaninu na tenké plátky, cibuli rozeberte po vrstvách a žampiony nechejte v kuse. Vše obalte v kořenicí směsi Kuře pečené a střídavě napichujte na jehlu. Poté brambory potřete máslem, jehlu zabalte do alobalu a grilujte zároveň s masem asi 15 min. Nakonec alobal odstraňte a ještě chvíli grilujte bez něj. Špíz servírujte společně s kotletou.

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
SEND
X CLOSE

Grilované pivní kotletky

X CLOSE