- Chod
- Příležitost
- Grilování
- Náročnost
- Doba přípravy
- 30 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olej
- 4 lžíce
- krůtí prsní řízky
- 4 ks
- žampióny
- 4 ks
- niva
- 50 g
- mozzarella
- 50 g
- hermelín
- 4 plátky
- eidam
- 4 plátek
- kuře 7 bylin
- 4 lžíce
- nové brambory
- 600 g
- máslo
- 100 g
- menší cuketa
- 1 ks
- vyzrálá rajčata
- 4 ks
- grilovací česnekové koření
- 2 lžíce
PŘÍPRAVA RECEPTU
Krůtí prsa naklepejte a okořeňte směsí Kuře 7 bylin. Poklaďte na ně po 1 plátku od každého ze 4 sýrů a žampióny nakrájené na plátky. Maso v půli přehněte, spíchněte jehlou nebo párátkem, pokapejte olejem a nechejte alespoň 2 hodiny marinovat. Poté grilujte za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou.
Syrové brambory nakrájené na měsíčky rozdělte na 4 stejné části, které rozložte zvlášť na alobal. Přidejte oloupaná rajčata a cuketu nakrájenou na kostičky, Grilovací česnekové koření, plátek másla a vše dobře zabalte. Grilujte asi 30 minut, až brambory změknou. Kapsu podávejte s bramborami přelitými šťávou z alobalu.