- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 30 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- Olej
- 50 ml
- Střední cibule nakrájená na jemno
- 1 ks
- Slanina nakrájená na kostičky
- 50 g
- Párky nakrájené na kolečka
- 50 g
- Krůtí plátky
- 300 g
- Sůl
- Černý pepř mletý
- Tmavý základ Vitana
- 1 ks
- Vejce uvařené natvrdo
- 1 ks
- Sterilizované okurky nakrájené na kostičky
- 1 ks
- Hořčice plnotučná
- 2 kávové lžičky
- Voda
- 50 ml
PŘÍPRAVA RECEPTU
Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, slaninu a párek cca 1 minutu, pak přidáme krůtí maso, které jsme si ochutili solí a pepřem, vše restujeme do zlatova. Poté zalijeme vodou a tmavým základem, za stálého míchání přivedeme k varu, a za občasného promíchání vaříme cca 10 minut. Mezitím přidáme hořčici a vejce na kostičky.