- Chod
- Příležitost
- Grilování
- Náročnost
- Doba přípravy
- 10 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- rozinky
- hrst
- olivový olej
- 4 lžíce
- pstruh
- 4 ks
- vlašské ořechy
- hrst
- jablka
- 2 ks
- ryby
- 1 balení
- olivový olej
- 2 lžíce
- ledový salát
- 1 ks
- voda
- 100 ml
- ředkvička
- svazek
- rajčata
- 4 ks
- mrkev
- 2 ks
- salátové koření
- 1 lžíce
PŘÍPRAVA RECEPTU
Omyté a osušené pstruhy na povrchu i zevnitř okořeňte směsí Ryby. Smíchejte jablka nakrájená na kostičky, sekané vlašské ořechy, rozinky a olivový olej. Každou rybu naplňte touto směsí a zabalte do alobalu. Grilujte za občasného obracení asi 10 minut.
Na kolečka nakrájejte mrkev a ředkvičky, natrhejte ledový salát a rajčata nakrájejte na měsíčky. Vše posypte Salátovým kořením, zakapejte olivovým olejem, vodou a lehce promíchejte. Čerstvý salát podávejte k rybám jako lehkou letní přílohu.