- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 40 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- hovězí zadní
- 250 g
- dlouhozrnná rýže
- 400 g
- kapie
- 1/2 g
- rajčatový protlak
- 1 lžíce
- konzervovaná rajčata
- 400 g
- konzervované červené fazole
- 400 g
- česnek
- 1 stroužek
- cibule
- 1/2 stroužek
- chilli
- 1 lžička
- vývar hovězí
- 1 ks
- paprika sladká mletá
- 1 lžička
- olivový olej
- lžička
PŘÍPRAVA RECEPTU
Hovězí maso, cibuli a kapii rozkrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji opečeme maso do zlatova, přidáme cibuli, kapii, protlak a lehce orestujeme. Posypeme chilli, sladkou paprikou a promícháme. Nakonec přidáme rajčata, fazole, Hovězí vývar Vitana a česnek, důkladně promícháme a provaříme na mírném ohni cca 3 minuty. Servírovat můžeme s rýží Vitana.