- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 20 min.
- Počet osob
- 2 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- kyselé okurky
- chléb
- česnek
- 1 stroužek
- petrželka
- stroužek
- cibule
- 1 stroužek
- voda
- 500 ml
- Vitana vývar hovězí
- 1 ks
- předvařené bílé fazole
- 300 g
- rajčatový protlak
- 4 lžíce
- olivový olej
- lžíce
PŘÍPRAVA RECEPTU
Předvařené bíle fazole Vitana necháme vařit podle návodu (10 minut). Mezitím na rozehřátém oleji orestujeme na kostky nakrájenou cibuli, vmícháme rajčatový protlak a restujeme na mírném ohni cca 1 minutu. Poté přidáme utřený česnek, uvařené fazole a v horké vodě rozpuštěný Hovězí vývar Vitana a za občasného míchání vaříme na mírném ohni asi 3 minuty. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou a promícháme. Servírujeme s chlebem a kyselou okurkou.