close

MENU

Recepty

BACK TO Recepty

Grilovaný pstruh s jablky

2,9 Hodnotilo: 2479 lidí
Chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Doba přípravy
10 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

rozinky
hrst
olivový olej
4 lžíce
pstruh
4 ks
vlašské ořechy
hrst
jablka
2 ks
ryby
1 balení
olivový olej
2 lžíce
ledový salát
1 ks
voda
100 ml
ředkvička
svazek
rajčata
4 ks
mrkev
2 ks
salátové koření
1 lžíce
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Omyté a osušené pstruhy na povrchu i zevnitř okořeňte směsí Ryby. Smíchejte jablka nakrájená na kostičky, sekané vlašské ořechy, rozinky a olivový olej. Každou rybu naplňte touto směsí a zabalte do alobalu. Grilujte za občasného obracení asi 10 minut.



Na kolečka nakrájejte mrkev a ředkvičky, natrhejte ledový salát a rajčata nakrájejte na měsíčky. Vše posypte Salátovým kořením, zakapejte olivovým olejem, vodou a lehce promíchejte. Čerstvý salát podávejte k rybám jako lehkou letní přílohu.

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
SEND
X CLOSE

Grilovaný pstruh s jablky

X CLOSE