Recepty
BACK TO Recepty- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 30 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- čerstý nebo sušený kopr
- špetka
- máslo
- 20 g
- větší žampióny
- 4 ks
- rybí filety
- 400 g
- smetana
- 250 ml
- sůl
- špetka
- bílé víno
- 50 ml
- limetka
- 1/2 ml
- hříbková omáčka na zapékání
- 1 balení
- ryby Vitana
- podle chuti
PŘÍPRAVA RECEPTU
Filety dáme do olejem vymazané zapékací misky nebo pekáčku, pokapeme šťávou z limety a okořeníme směsí na ryby Vitana. Žampióny nakrájíme na plátky, lehce orestujeme na rozpuštěném másle, osolíme, přidáme víno a necháme ho vyvařit. Orestované žampióny rozložíme na rybu a zalijeme obsahem sáčku rozmíchaným ve smetaně s koprem. Pečeme v předehřáté troubě cca 30 minut při 200 °C. Podáváme s různě upravenými brambory, rýží nebo zeleninovými saláty.