- Chod
- Příležitost
- Rychlé večeře
- Náročnost
- Doba přípravy
- 35 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olivový olej
- na smažení
- jarní cibulka
- 50 g
- kuřecí prsa
- 400 g
- zelené fazolky
- 100 g
- kečup
- 200 g
- cukr
- podle chuti
- červená kapie
- 150 g
- balsamikový ocet
- podle chuti
- česnek
- 3 stroužky
- kešu oříšky
- 50 g
- natur bujón kuřecí
- 2 ks
PŘÍPRAVA RECEPTU
Na rozehřátém oleji orestujeme plátky kuřecího masa. Přidáme nasekanou jarní cibulku, plátky česneku, kostky kapie a fazolky a vše orestujeme. Přelijeme kečupem, přidáme cukr, bujóny a kešu oříšky a dle chuti dochutíme octem balsamico. Vše provaříme cca 5 minut. Servírujeme s rýží a zdobíme čerstvými bylinkami.