Recepty
BACK TO Recepty- Chod
- Příležitost
- Grilování
- Náročnost
- Doba přípravy
- 35 min.
- Počet osob
- 4 osoby
- Autor
- Vitana
CO BUDEME POTŘEBOVAT
- olivový olej
- 6 lžic
- šalotka
- 2 ks
- kuřecí prsa
- 400 g
- fusilli
- 400 g
- sůl
- podle chuti
- drcená rajčata
- 250 g
- parmazán
- 100 g
- česnek
- 2 stroužky
- natur bujon bylinkový
- 2 ks
PŘÍPRAVA RECEPTU
Kuřecí prsíčka okořeníme grilovacím kořením a osolíme. Poté je osmahneme na rozpálené pánvi s olivový olejem z každé strany 2 minuty. Přendáme je na plech s pečícím papírem a vložíme je do rozpálené trouby na 130 stupňů a 15 - 20 minut dopékáme.
Šalotku a česnek nakrájíme na drobné kostičky a mírně opečeme. Přilijeme drcená rajčata a přidáme bylinkový Natur bujón, sůl a vše společně 10 minut povaříme.
Těstoviny uvaříme napůl (aldente) a poté je v hluboké pánvi promícháme spolu s omáčkou. Servírujeme s hoblinkami parmazánu.