close

MENU

Recepty

  • Navigation:
  • Home
  • Recepty
  • Fusili s tomatovou omáčkou, parmazánem a grilovaným kuřecím prsíčkem
BACK TO Recepty

Fusili s tomatovou omáčkou, parmazánem a grilovaným kuřecím prsíčkem

3,1 Hodnotilo: 3084 lidí
Chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Doba přípravy
35 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

olivový olej
6 lžic
šalotka
2 ks
kuřecí prsa
400 g
fusilli
400 g
sůl
podle chuti
drcená rajčata
250 g
parmazán
100 g
česnek
2 stroužky
natur bujon bylinkový
2 ks
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Kuřecí prsíčka okořeníme grilovacím kořením a osolíme. Poté je osmahneme na rozpálené pánvi s olivový olejem z každé strany 2 minuty. Přendáme je na plech s pečícím papírem a vložíme je do rozpálené trouby na 130 stupňů a 15 -  20 minut dopékáme.

Šalotku a česnek nakrájíme na drobné kostičky a mírně opečeme. Přilijeme drcená rajčata a přidáme bylinkový Natur bujón, sůl a vše společně 10 minut povaříme.

Těstoviny uvaříme napůl (aldente) a poté je v hluboké pánvi promícháme spolu s omáčkou. Servírujeme s hoblinkami parmazánu.

Pro Vitanu připravil kuchař Honza Řepa

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
SEND
X CLOSE

Fusili s tomatovou omáčkou, parmazánem a grilovaným kuřecím prsíčkem

X CLOSE