Grilovačka s Vitanou 2014
- Zveřejněno 19. may 2014
- Kategorie Produkty

Na letošní grilovací sezonu je Vitana znovu připravena v plné zbroji. Stávající portfolio rozšířila o tři farmářské kořenicí směsi a tekutou marinádu Whisky.
Základem farmářských novinek je jednoduché složení srozumitelné pro každého spotřebitele. Všechny druhy obsahují maximálně sedm v Česku běžně používaných přírodních surovin, jako jsou například česnek, cibule nebo petržel.
Grilovací nabídka se ještě rozšířila o tekutou marinádu Whisky, která po minimálně dvou hodinách marinování dodá grilovanému masu hodně zajímavý chuťový šmrnc. Novinka má lehký barbecue nádech s velmi příjemnou chutí a vůní whisky, které obsahuje kolem pěti procent.
Novinky:
Farmářský steak – nejlepší na vepřovou krkovičku; originální chuťová variace česneku, pepře a šalvěje
Farmářský burger – ideální na hovězí nebo vepřové maso; díky vybraným ingrediencím vynikne přirozená chuť masa
Farmářské brambory – vyvážená směs bylinek, česneku a restované cibulky pro nejoblíbenější českou přílohu
Whisky tekutá marináda – optimální pro přípravu steaku a krkovičky
Další novinky
-
Nové bylinky
- Zveřejněno 13. october 2014
- Kategorie Produkty
Moderní trendy ve vaření zvyšují spotřebu bylinek, proto Vitana obohatila svou stávající nabídku o čtyři novinky.
-
Dva přírůstky v rodině Grunt
- Zveřejněno 03. september 2014
- Kategorie Produkty
Po necelém roce od představení unikátních pastovitých polévek ve vaničkách nazvaných Grunt byly v srpnu uvedeny dvě nové varianty – frankfurtská a slepičí.