close

MENU

Guide

BACK TO Aktuality

Grilovačka s Vitanou 2014

  • Zveřejněno 19. may 2014
  • Kategorie Produkty
  • Print
Na letošní grilovací sezonu je Vitana znovu připravena v plné zbroji. Stávající portfolio rozšířila o tři farmářské kořenicí směsi a tekutou marinádu Whisky.
Základem farmářských novinek je jednoduché složení srozumitelné pro každého spotřebitele. Všechny druhy obsahují maximálně sedm v Česku běžně používaných přírodních surovin, jako jsou například česnek, cibule nebo petržel. 

Grilovací nabídka se ještě rozšířila o tekutou marinádu Whisky, která po minimálně dvou hodinách marinování dodá grilovanému masu hodně zajímavý chuťový šmrnc. Novinka má lehký barbecue nádech s velmi příjemnou chutí a vůní whisky, které obsahuje kolem pěti procent. 

Novinky: 
Farmářský steak – nejlepší na vepřovou krkovičku; originální chuťová variace česneku, pepře a šalvěje 
Farmářský burger – ideální na hovězí nebo vepřové maso; díky vybraným ingrediencím vynikne přirozená chuť masa 
Farmářské brambory – vyvážená směs bylinek, česneku a restované cibulky pro nejoblíbenější českou přílohu 
Whisky tekutá marináda – optimální pro přípravu steaku a krkovičky

Další novinky

  • Nové bylinky

    • Zveřejněno 13. october 2014
    • Kategorie Produkty

    Moderní trendy ve vaření zvyšují spotřebu bylinek, proto Vitana obohatila svou stávající nabídku o čtyři novinky.

  • Dva přírůstky v rodině Grunt

    • Zveřejněno 03. september 2014
    • Kategorie Produkty

    Po necelém roce od představení unikátních pastovitých polévek ve vaničkách nazvaných Grunt byly v srpnu uvedeny dvě nové varianty – frankfurtská a slepičí.