close

MENU

Guide

BACK TO Aktuality

Nové bylinky

  • Zveřejněno 13. october 2014
  • Kategorie Produkty
  • Print
Moderní trendy ve vaření zvyšují spotřebu bylinek, proto Vitana obohatila svou stávající nabídku o čtyři novinky.

Vitana je již dlouhodobě jasnou jedničkou v kategorii koření s aktuálním tržním podílem okolo 44 procent. Tuto pozici má nejen kvůli vysoké kvalitě svých výrobků, ale i díky představování novinek, které odráží měnící se požadavky spotřebitelů.

„Bylinky jsou stále oblíbenější ingrediencí v českých kuchyních i díky tomu, že ve většině TV pořadů o vaření jsou používány jako důležitý prvek při přípravě jídel. Výhodou našich bylinek je fakt, že je lze používat po celý rok v nezměněné kvalitě, přičemž skvělá chuť a intenzivní vůně jsou již samozřejmostí,“ říká Kateřina Tlustá z oddělení marketingu.


Kopr

Kromě tradiční koprové omáčky se hodí i do zeleninových salátů, brambor, tvarohových pomazánek nebo na ryby, včetně uzeného lososa.

Libeček

Dodává nezaměnitelnou tradiční chuť polévkám, vývarům či omáčkám, ale je vhodný i k přípravě pomazánek, paštik, zeleninových jídel, vařených brambor, dušeného hovězího masa nebo mletých mas.

Italské bylinky

Ideální do rajčatových a smetanových omáček, zapékaných pokrmů, polévek, bylinkových másel, salátů, pizzy nebo drůbežího masa.

Polévkové bylinky

Vhodné pro dochucení polévek, vývarů, omáček nádivek, mletých mas, pomazánek a bramborových placek.

Další novinky

  • Dva přírůstky v rodině Grunt

    • Zveřejněno 03. september 2014
    • Kategorie Produkty

    Po necelém roce od představení unikátních pastovitých polévek ve vaničkách nazvaných Grunt byly v srpnu uvedeny dvě nové varianty – frankfurtská a slepičí.

  • Do základů jídel vstoupila rýže

    • Zveřejněno 24. august 2014
    • Kategorie Produkty

    Vitana v srpnu představila tři originální výrobky na přípravu pokrmů z rýže a zajímavě tak obohatila svoji nabídku v kategorii základů jídel.

Our website places cookies on your browser or device as long as you have this function activated in your browser settings. We use these cookies to improve the functionality of this website, analysis and interest-based advertising.

READ MORE CLOSE