close

MENU

Guide

BACK TO Aktuality

Nové bylinky

  • Zveřejněno 13. october 2014
  • Kategorie Produkty
  • Print
Moderní trendy ve vaření zvyšují spotřebu bylinek, proto Vitana obohatila svou stávající nabídku o čtyři novinky.

Vitana je již dlouhodobě jasnou jedničkou v kategorii koření s aktuálním tržním podílem okolo 44 procent. Tuto pozici má nejen kvůli vysoké kvalitě svých výrobků, ale i díky představování novinek, které odráží měnící se požadavky spotřebitelů.

„Bylinky jsou stále oblíbenější ingrediencí v českých kuchyních i díky tomu, že ve většině TV pořadů o vaření jsou používány jako důležitý prvek při přípravě jídel. Výhodou našich bylinek je fakt, že je lze používat po celý rok v nezměněné kvalitě, přičemž skvělá chuť a intenzivní vůně jsou již samozřejmostí,“ říká Kateřina Tlustá z oddělení marketingu.


Kopr

Kromě tradiční koprové omáčky se hodí i do zeleninových salátů, brambor, tvarohových pomazánek nebo na ryby, včetně uzeného lososa.

Libeček

Dodává nezaměnitelnou tradiční chuť polévkám, vývarům či omáčkám, ale je vhodný i k přípravě pomazánek, paštik, zeleninových jídel, vařených brambor, dušeného hovězího masa nebo mletých mas.

Italské bylinky

Ideální do rajčatových a smetanových omáček, zapékaných pokrmů, polévek, bylinkových másel, salátů, pizzy nebo drůbežího masa.

Polévkové bylinky

Vhodné pro dochucení polévek, vývarů, omáček nádivek, mletých mas, pomazánek a bramborových placek.

Další novinky

  • Dva přírůstky v rodině Grunt

    • Zveřejněno 03. september 2014
    • Kategorie Produkty

    Po necelém roce od představení unikátních pastovitých polévek ve vaničkách nazvaných Grunt byly v srpnu uvedeny dvě nové varianty – frankfurtská a slepičí.

  • Do základů jídel vstoupila rýže

    • Zveřejněno 24. august 2014
    • Kategorie Produkty

    Vitana v srpnu představila tři originální výrobky na přípravu pokrmů z rýže a zajímavě tak obohatila svoji nabídku v kategorii základů jídel.