Vychytávky pro kuchaře
- Katastrofy nejen v kuchyni
- Rady naší babičky
- Rady podle horoskopu
- Sezónní kuchyně
- Vychytávky pro kuchaře

Většina lidí uvítá, když se ve své oblíbené činnosti může dále zdokonalovat.
Pokud příprava jídla patří k vašim koníčkům, pak by vás mohl inspirovat některý z níže uvedených tipů.
-
Dokonalá zelňačka-23
Vychytávky pro kuchařeKdyž chcete připravit dokonalou zelňačku, vařte brambory i ostatní ingredience odděleně. Až když jsou hotové, vložte je do připravené polévky. Vše se vaří zvlášť, aby byly zachovány a lépe vynikly chutě jednotlivých složek.
-
Formy vymazejte sádlem!27
Vychytávky pro kuchařeFormu na bábovku vymažte sádlem a strouhankou, nikoliv máslem nebo olejem.
-
Jak na nadýchaný pudink?6
Vychytávky pro kuchařeNadýchaný pudink získáte přimícháním sněhu z bílků.
-
Jak na bramborovou kaši?-8
Vychytávky pro kuchařeBramborovou kaši připravujte vždy těsně před podáváním. Kaši dlouho nemíchejte a zakryjte ji utěrkou, která do sebe vtáhne přebytečnou vlhkost.
-
Jak na červené zelí?-7
Vychytávky pro kuchařePro zachování klasické barvy červeného zelí přidejte několik kapek octa.
-
Jak na krásně měkké maso?32
Vychytávky pro kuchařeMěkne-li maso při pečení příliš pomalu, pokropte ho 1–2 lžícemi octa. Změkne rychleji.