close

MENU

Guide

BACK TO Guide

Vychytávky pro kuchaře

Většina lidí uvítá, když se ve své oblíbené činnosti může dále zdokonalovat.

Pokud příprava jídla patří k vašim koníčkům, pak by vás mohl inspirovat některý z níže uvedených tipů.

  • Dokonalá zelňačka-23

    Vychytávky pro kuchaře

    Když chcete připravit dokonalou zelňačku, vařte brambory i ostatní ingredience odděleně. Až když jsou hotové, vložte je do připravené polévky. Vše se vaří zvlášť, aby byly zachovány a lépe vynikly chutě jednotlivých složek.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Formy vymazejte sádlem!27

    Vychytávky pro kuchaře

    Formu na bábovku vymažte sádlem a strouhankou, nikoliv máslem nebo olejem.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na nadýchaný pudink?6

    Vychytávky pro kuchaře

    Nadýchaný pudink získáte přimícháním sněhu z bílků.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na bramborovou kaši?-8

    Vychytávky pro kuchaře

    Bramborovou kaši připravujte vždy těsně před podáváním. Kaši dlouho nemíchejte a zakryjte ji utěrkou, která do sebe vtáhne přebytečnou vlhkost.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na červené zelí?-7

    Vychytávky pro kuchaře

    Pro zachování klasické barvy červeného zelí přidejte několik kapek octa.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na krásně měkké maso?32

    Vychytávky pro kuchaře

    Měkne-li maso při pečení příliš pomalu, pokropte ho 1–2 lžícemi octa. Změkne rychleji.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
ZOBRAZIT DALŠÍ RADY