close

MENU

Guide

BACK TO Guide

Vychytávky pro kuchaře

Většina lidí uvítá, když se ve své oblíbené činnosti může dále zdokonalovat.

Pokud příprava jídla patří k vašim koníčkům, pak by vás mohl inspirovat některý z níže uvedených tipů.

  • Dokonalá zelňačka-59

    Vychytávky pro kuchaře

    Když chcete připravit dokonalou zelňačku, vařte brambory i ostatní ingredience odděleně. Až když jsou hotové, vložte je do připravené polévky. Vše se vaří zvlášť, aby byly zachovány a lépe vynikly chutě jednotlivých složek.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Formy vymazejte sádlem!-1

    Vychytávky pro kuchaře

    Formu na bábovku vymažte sádlem a strouhankou, nikoliv máslem nebo olejem.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na nadýchaný pudink?-16

    Vychytávky pro kuchaře

    Nadýchaný pudink získáte přimícháním sněhu z bílků.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na bramborovou kaši?-16

    Vychytávky pro kuchaře

    Bramborovou kaši připravujte vždy těsně před podáváním. Kaši dlouho nemíchejte a zakryjte ji utěrkou, která do sebe vtáhne přebytečnou vlhkost.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na červené zelí?2

    Vychytávky pro kuchaře

    Pro zachování klasické barvy červeného zelí přidejte několik kapek octa.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
  • Jak na krásně měkké maso?21

    Vychytávky pro kuchaře

    Měkne-li maso při pečení příliš pomalu, pokropte ho 1–2 lžícemi octa. Změkne rychleji.

    Byla pro vás rada užitečná? YES NO
ZOBRAZIT DALŠÍ RADY

Our website places cookies on your browser or device as long as you have this function activated in your browser settings. We use these cookies to improve the functionality of this website, analysis and interest-based advertising.

READ MORE CLOSE